Menukaart (diner)
Voorgerechten
Heldere of gebonden dagsoep € 8,00
Kuusjplankje diverse specialiteiten van vrije varkenshoederij Kuusj € 16,50
In knoflook gebakken scampi’s op een heerlijke salade € 16,50
Limburgse grotchampignons à la crème in een romige kruidensaus € 16,50
Salade met gerookte zalm € 16,50
Verse zalmcocktail met cocktailsaus € 16,50
Salade met een geitenkaasje uit de voerstreek geserveerd met pecannoten en lokale honing € 16,50
Carpaccio van ossenhaas geserveerd met truffelmayonaise en parmezaanse kaas € 16,50
Salade Limburgse buffelmozzarella met tomaat € 15,50
Salade Limburgse gerookte forel met mierikswortelsaus € 15,50
Limburgse ham met meloen € 15,50
Vleesgerechten
Biefstuk van de haas € 34,50
Varkenshaasje € 26,00
Varkensschnitzel € 23,00
Schnitzel van kuikenborstfilet € 23,00
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met keuze uit: gebakken champignons, champignonroomsaus, stroganoffsaus, pepersaus of zigeunersaus
Reebiefstukjes met een rode port saus (Vijlener boswild) € 34,50
Limburgs speenvarken varkensvleesmedallions geserveerd met mosterdsaus € 26,00
Stoofpotje konijn op Limburgse wijze € 26,00
Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met keuze uit:
Vooraf een heldere of gebonden soep
& een nagerecht naar keuze (of kaas, tegen meerprijs)
voor € 12,50 bovenop de originele prijs van het hoofdgerecht
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen: Gebakken of gekookte aardappeltjes, rösti’s of aardappelkroketten € 4,50
Visgerechten
Scampi’s Vijlerhof geserveerd in een romige knoflook & tomatensaus € 26,75
Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus € 26,75
Kabeljauwfilet met witte wijnsaus € 26,75
Gebakken forel met keuze uit hollandaisesaus of gebakken amandelen € 26,75
(hele vis, niet gefileerd)
Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met keuze uit:
Vooraf een heldere of gebonden soep
& een nagerecht naar keuze (of kaas, tegen meerprijs)
voor € 12,50 bovenop de originele prijs van het hoofdgerecht
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen: Gebakken of gekookte aardappeltjes, rösti’s of aardappelkroketten € 4,50
JIMMY’S Burgers & Spareribs
Spareribs gemarineerd met Jimmy's BBQ marinade € 26,00
Cheese burger rundvleesburger van Kusters overbakken met cheddar € 22,50
Classic burger rundvleesburger van Kusters € 22,00
Kuusj burger met spek € 22,00
Vegetarische burger € 22,00 (Vegetarisch)
Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met keuze uit:
Vooraf een heldere of gebonden soep
& een nagerecht naar keuze (of kaas, tegen meerprijs)
voor € 12,50 bovenop de originele prijs van het hoofdgerecht
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen: Gebakken of gekookte aardappeltjes, rösti's of aardappelkroketten € 4,50
Vegetarisch
Huisgemaakte groentequiche geserveerd met Hollandaisesaus € 22,50
Vegetarische burger € 22,00
Maaltijdsalade met een geitenkaasje uit de voerstreek geserveerd met pecannoten en honing € 21,75
Maaltijdsalade met buffelmozzarella en tomaat € 21,75
Maaltijdsalade Val Dieu € 21,75
Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met keuze uit:
Vooraf een heldere of gebonden soep
& een nagerecht naar keuze (of kaas, tegen meerprijs)
voor € 12,50 bovenop de originele prijs van het hoofdgerecht
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen: Gebakken of gekookte aardappeltjes, rösti’s of aardappelkroketten € 4,50
Menu Vijlerhof
Stel zelf uw menu samen met uitsluitend (uitzonderingen niet mogelijk) onderstaande gerechten:
Salade met Limburgse gerookte forel met mierikswortelsaus
Carpaccio van ossenhaas geserveerd met truffelmayonaise en parmezaanse kaas
Limburgse ham met meloen
——
Stoofpotje konijn op Limburgse wijze
Limburgs speenvarken varkensvleesmedallions met mosterdsaus
Gebakken zalmfilet met wittewijnsaus
Varkenshaasje geserveerd met champignonroomsaus
——
Dame blanche vanille ijs met warme chocoladesaus
Coupe warme kersen vanille ijs met warme kersen
Vruchtenbavarois € 42,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen: Gebakken of gekookte aardappeltjes, rösti’s of aardappelkroketten € 4,50
Vegetarisch Menu
Salade met een geitenkaasje uit de voerstreek geserveerd met pecannoten en lokale honing
——
Huisgemaakte groentequiche met hollandaisesaus
——
Cocktail van vers fruit € 39,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen: Gebakken of gekookte aardappeltjes, rösti’s of aardappelkroketten € 4,50
Kindermenu's
Voor de kleintjes (voor kinderen t/m 12 jaar)
Chickentenders malse geparneerde kipstukjes € 12,50
2 kroketten € 9,75
2 frikandellen € 9,75
1 kroket en 1 frikandel € 9,75
Kipnuggets € 9,75
Kibbeling € 9,75
alle kindermenu’s worden geserveerd met friet, curry, mayonaise en appelmoes
Nagerechten
Alle zoete nagerechten worden geserveerd met slagroom.
Coupe Vijlerhof vruchtenijs, jus d'orange, fruit en Amarenakersen € 10,00
Coupe Praliné notenijs, nootjes en warme karamelsaus € 9,75
Coupe Amaretto vanille ijs met amaretto € 9,75
Coupe Torronita vanille ijs, warme chocoladesaus en advocaat € 9,75
Dame blanche vanille ijs met warme chocoladesaus € 9,25
Coupe warme kersen vanille ijs met warme kersen € 9,25
Coupe Sorbet sorbetijs met vruchtensaus € 9,25
Coupe ijs slagroom gemengd ijs € 9,00
Brownie met een bol vanille ijs en chocoladesaus € 9,00
Vruchtenbavarois € 9,00
Crème brûlée € 9,00
Kinderijs met verrassing € 6,25
Plankje met drie streekkazen € 17,50
Rommedou Limburgse stinkkaas (Rauwe van Domein Steenberg) € 12,50
“Va hatze welkom in Viele“.
Welkom in het Bergdorpje van Nederland.
Hotel restaurant Vijlerhof is een echt familiebedrijf. Wij, Ingo en Alexandra zijn al sinds onze jeugd werkzaam in dit prachtige bedrijf. In januari 2009 kregen we de kans om de zaak over te nemen van de familie Alberti. Dit hebben we dan ook met veel plezier gedaan. Ook onze kinderen Jim en Sara hebben nu al hart voor de zaak. Jim is af en toe reeds werkzaam in de keuken. Hij heeft passie voor koken en wil absoluut kok worden.
Samen met onze medewerkers proberen we u een hele mooie Heuvelland ervaring mee te geven.
Onze medewerkers zijn een belangrijke spil in onze bedrijfsvoering. Samen zorgen we voor een leuke sfeer en leggen wij u culinair in de watten. We werken dan ook samen met vooral lokale leveranciers die hun producten vooral betrekken uit ons mooie Heuvelland.
We houden van mensen met passie, die staan voor hun product. Dit laten wij u dan proeven in onze gerechten, eet smakelijk !
Indien u vragen heeft betreffende allergenen? De leidinggevende in ons restaurant informeert u graag hierover.