Menukaart (diner)

Voorgerechten

Heldere of gebonden soep – € 6,00
geserveerd met stokbrood en kruidenboter

In knoflook gebakken scampies
op een heerlijke salade – €12,75

Limburgse grotchampignons à la crème (vegetarisch)
(Limburgse grot champignons in een romige kruidensaus) – €12,75

Salade met gerookte zalm – €12,50

Verse zalmcocktail (met cocktailsaus) – €12,50

Salade met geitenkaasje uit de Voerstreek
met honing en pecannoten (vegetarisch) – €12,50

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met truffelmayonaise en parmezaanse kaas – €12,50

Salade met Limburgse buffelmozzarella 
met tomaat – €11,50

Salade met Limburgse gerookte forel
en mierikswortelsaus – €11,00

Limburgse ham met meloen – €11,00

Cocktail Florida
(kip, vers fruit en kerriesaus) – €10,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

Vleesgerechten

Biefstuk van de haas geserveerd naar keuze met:
– Gebakken champignons
– Champignon/roomsaus
– Stroganoffsaus
– Pepersaus – € 25,75

Varkenshaasje geserveerd naar keuze met:
– Gebakken champignons
– Champignon/roomsaus
– Stroganoffsaus
– Pepersaus – € 20,50

Kalfslever met uien – € 20,50

Varkensschnitzel geserveerd naar keuze met:
– Zigeunersaus
– Champignon/roomsaus
– Pepersaus – € 18,50

Schnitzel van kuikenborstfilet geserveerd naar keuze met:
– Zigeunersaus
– Champignon/roomsaus
– Pepersaus – € 17,50

Deze gerechten worden geserveerd met diverse groenten en frites.

Tegen meerprijs te verkrijgen:
gebakken aardappeltjes – € 2,50
gekookte aardappels – € 2,50
rösties – € 2,50
aardappelkroketten – € 2,50

Vleesmenu's

Soep
Biefstuk van de haas geserveerd naar keuze met:
– Gebakken champignons
– Champignon/roomsaus
– Stroganoffsaus
– Pepersaus
Nagerecht – € 31,75

Soep
Varkenshaasje geserveerd naar keuze met:
– Gebakken champignons
– Champignon/roomsaus
– Stroganoffsaus
– Pepersaus
Nagerecht – € 26,50

Soep
Kalfslever met uien
Nagerecht – € 26,50

Soep
Varkensschnitzel geserveerd naar keuze met:
– Zigeunersaus
– Champignon/roomsaus
– Pepersaus
Nagerecht – € 24,50

Soep
Schnitzel van kuikenborstfilet geserveerd naar keuze met:
– Zigeunersaus
– Champignon/roomsaus
– Pepersaus
Nagerecht – € 23,50

Visgerechten

Scampies Vijlerhof (met romige knoflook/tomatensaus) – € 22.50
3 Gebakken slibtongetjes ( Hele vis, niet gefileerd)  –  €21,00
Gebakken zalmfilet met basilicumsaus – € 21,00
Gebakken forel met hollandaisesaus of amandelen  – € 21,00 (hele vis, niet gefileerd)
Kabeljauwfilet met sinaasappelsaus – € 21,00

VISMENU’S
Soep
Scampies Vijlerhof (met romige knoflook/tomatensaus)
Nagerecht – € 28,00

Soep
3 Gebakken slibtongetjes (Hele vis, niet gefileerd)
Nagerecht – € 27,00

Soep
Gebakken zalmfilet met basilicumsaus
Nagerecht – € 27,00

Soep
Gebakken forel met hollandaisesaus of amandelen (Hele vis, niet gefileerd)
Nagerecht – € 27,00

Soep
Kabeljauwfilet met sinaasappelsaus
Nagerecht – € 27,00

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten en frites.
Tegen meerprijs te verkrijgen:

gebakken aardappeltjes € 2,50
gekookte aardappels – € 2,50
rösties/kroketten – € 2,50

Nagerechten

Coupe Vijlerhof – € 7,75
Drie bollen ijs, fruit, jus d‘ orange, Amarenakersen en slagroom

Coupe Praliné – € 7,50
Notenijs, warme caramelsaus, slagroom en nootjes

Coupe Amaretto – € 7,50
Drie bollen ijs, Amareto en slagroom

Coupe Torronita – € 7,50
Drie bollen vanille-ijs, warme chocolade- en advocaatsaus en slagroom

Dame Blanche – € 7,00
Vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom

Coupe warme kersen – € 7,00
Drie bollen vanille-ijs, warme kersen en slagroom

Brownie – € 7,00
Brownie, bolletje vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

Vruchtenbavarois – € 7,00

Coupe sorbet – € 7,00
Drie bollen ijs, vruchtensaus en slagroom

Crème brullée – € 7,00

Coupe ijs slagroom – € 7,00
Drie bollen ijs en slagroom

Kinderijs met verrassing – € 4,00
Twee bollen ijs, slagroom en verrassing

Plankje met 3 streekkazen – € 14,50
Geserveerd met Limburgs brood

Onze specialiteiten

Stoofpotje van konijn op Limburgse wijze – € 19,00
Limburgs speenvarken met mosterdsaus – € 21,00
Lamsbiefstukjes met rozemarijnsaus – € 25,75
(Eperheide lam)
Reebiefstukjes met preiselberensaus – € 25,75
(Vijlenerboswild)

SPECIALITEITEN MENU’S
Soep
Stoofpotje van konijn op Limburgse wijze
Nagerecht – € 25,00

Soep
Limburgs speenvarken met mosterdsaus
Nagerecht – € 26,50

Soep
Lamsbiefstukjes met rozemarijnsaus
(Eperheide lam)
Nagerecht – € 31,75

Soep
Reebiefstukjes met preiselberensaus
(Vijlenerboswild)
Nagerecht – € 31,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten en frites.
Tegen meerprijs te verkrijgen:

gebakken aardappeltjes – € 2.50
gekookte aardappels – € 2.50
rösties – € 2.50
aardappelkroketten – € 2.50

Menu Vijlerhof

Stel zelf uw menu samen uit onderstaande gerechten:

Salade met Limburgse gerookte forel en mierikswortel of
Carpaccio van ossenhaas of
Salade Limburgse ham met meloen

***

Stoofpotje van konijn op Limburgse wijze
of
Limburgs speenvarken met mosterdsaus of
Gebakken zalmfilet met basilicumsaus

***

Dame blanche
of
Vruchtenbavarois of
Rommedou (Limburgse stinkkaas)

à € 29,50 per couvert

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse groenten en frites.

Tegen meerprijs te verkrijgen:
gebakken aardappeltjes – € 2.50
gekookte aardappels – € 2.50
rösties – € 2.50
aardappelkroketten – € 2.50

Kindermenu's

geserveerd met frites en appelmoes

Kuikenborstschnitzel – € 12,50

2 kroketten – € 7,50

2 frikandellen – € 7,50

Kipnuggets – € 7,50

Kibbeling – € 7,50

Kinderijs met verrassing – € 4,00

“Va hatze welkom in Viele“.

Welkom in het Bergdorpje van Nederland.
Hotel restaurant Vijlerhof is een echt familiebedrijf. Wij, Ingo en Alexandra zijn al sinds onze jeugd werkzaam in dit prachtige bedrijf. In januari 2009 kregen we de kans om de zaak over te nemen van de familie Alberti. Dit hebben we dan ook met veel plezier gedaan. Ook onze kinderen Jim en Sara hebben nu al hart voor de zaak. Jim is af en toe reeds werkzaam in de keuken. Hij heeft passie voor koken en wil absoluut kok worden.

Samen met onze medewerkers proberen we u een hele mooie Heuvelland ervaring mee te geven.
Onze medewerkers zijn een belangrijke spil in onze bedrijfsvoering. Samen zorgen we voor een leuke sfeer en leggen wij u culinair in de watten. We werken dan ook samen met vooral lokale leveranciers die hun producten vooral betrekken uit ons mooie Heuvelland.

We houden van mensen met passie, die staan voor hun product. Dit laten wij u dan proeven in onze gerechten, eet smakelijk !

Indien u vragen heeft betreffende allergenen? De leidinggevende in ons restaurant informeert u graag hierover.

FACEBOOK