Menukaart (diner)
Voorgerechten
Heldere of gebonden dagsoep – € 7,50
Kuusjplankje – € 15,50
diverse specialiteiten van vrije varkensboer Kuusj
In knoflook gebakken scampi’s – € 15,50
op een heerlijke salade
Limburgse grotchampignons à la crème – € 15,50 (Vegetarisch)
in een romige kruidensaus
Salade met gerookte zalm – € 15,50
Verse zalmcocktail – € 15,50
met cocktailsaus
Salade met een geitenkaasje uit de voerstreek – € 15,50
geserveerd met pecannoten en Vijlense honing
Carpaccio van ossenhaas – € 15,50
geserveerd met truffelmayonaise en parmezaanse kaas
Salade Limburgse buffelmozzarella – € 15,50 (Vegetarisch)
met tomaat
Salade Limburgse gerookte forel – € 14,50
met mierikswortelsaus
Limburgse ham met meloen – € 14,50
Vleesgerechten
Biefstuk van de haas geserveerd naar keuze met: – € 32,50
– Gebakken champignons
– Champignon/roomsaus
– Stroganoffsaus
– Pepersaus
– zigeunersaus
Varkenshaasje geserveerd naar keuze met: – € 24,50
– Gebakken champignons
– Champignon/roomsaus
– Stroganoffsaus
– Pepersaus
– zigeunersaus
Varkensschnitzel geserveerd naar keuze met: – € 22,00
– Gebakken champignons
– Champignon/roomsaus
– Stroganoffsaus
– Pepersaus
– zigeunersaus
Schnitzel van kuikenborstfilet geserveerd naar keuze met: – € 21,00
– Gebakken champignons
– Champignon/roomsaus
– Stroganoffsaus
– Pepersaus
– zigeunersaus
Reebiefstukjes – € 32,50
met een rode port saus (Vijlener boswild)
Limburgs speenvarken – € 24,50
geserveerd met mosterdsaus
Stoofpotje konijn – € 24,50
op Limburgse wijze
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen:
gebakken aardappeltjes – € 4,-
gekookte aardappels – € 4,-
rösties – € 4,-
aardappelkroketten – € 4,-
Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met keuze uit:
Vooraf een heldere of gebonden soep
& Een nagerecht naar keuze (of kaas, tegen meerprijs) + € 10,- bovenop de originele prijs van het hoofdgerecht.
Visgerechten
Scampi’s Vijlerhof – € 25,50
geserveerd in een romige knoflook & tomatensaus
Gebakken zalmfilet – € 25,50
met witte wijnsaus
Kabeljauwfilet – € 25,50
met witte wijnsaus
Gebakken forel – € 25,50
met keuze uit hollandaisesaus of gebakken amandelen (hele vis, niet gefileerd)
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen:
gebakken aardappeltjes – € 4,-
gekookte aardappels – € 4,-
rösties – € 4,-
aardappelkroketten – € 4,-
Alle hoofdgerechten zijn te bestellen met keuze uit:
Vooraf een heldere of gebonden soep
& Een nagerecht naar keuze (of kaas, tegen meerprijs) + € 10,- bovenop de originele prijs van het hoofdgerecht.
JIMMY’S Burgers & Spareribs
Spare ribs gemarineerd met Jimmy's BBQ marinade | € 24,50 |
Cheese burger (rundvleesburger van Kusters overbakken met cheddar) | € 21,00 |
Classic burger (rundvleesburger van Kusters) | € 20,00 |
Kuusj burger (met spek) | € 20,00 |
Vegetarische burger | € 19,50 |
Alle ribs en burgers worden ook geserveerd met frites, salade
Menu Vijlerhof
Stel zelf uw menu samen met uitsluitend (uitzonderingen niet mogelijk) onderstaande gerechten:
Salade met Limburgse gerookte forel met mierikswortelsaus
Carpaccio van ossenhaas geserveerd met truffelmayonaise en parmezaanse kaas
Limburgse ham en meloen
***
Stoofpotje konijn op Limburgse wijze Limburgs speenvarken met mosterdsaus Gebakken zalmfilet met wittewijnsaus
Varkenshaasje geserveerd met champignonroomsaus
***
Dame blanche ijs met warme chocoladesaus
Coupe warme kersen ijs met warme kersen
Vruchtenbavarois
à € 39,50 per couvert
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frites, mayonaise, salade en warme groente
Tegen meerprijs te verkrijgen:
gebakken aardappeltjes – € 4,-
gekookte aardappels – € 4,-
rösties – € 4,-
aardappelkroketten – € 4,-
Vegetarisch
Huisgemaakte groentequiche geserveerd met Hollandaisesaus – € 20,50
Vegetarische burger – € 19,50
Maaltijdsalade met een geitenkaasje uit de voerstreek geserveerd met pecannoten en honing – € 21,75
Maaltijdsalade met buffelmozzarella en tomaat – € 21,75
Maaltijdsalade Val Dieu – € 21,75
Vegetarisch Menu
Salade met een geitenkaasje uit de voerstreek geserveerd met pecannoten en honing
***
Huisgemaakte groentequiche met hollandaisesaus
***
Cocktail van vers fruit
à € 36,50 per couvert
Kindermenu's
Voor kinderen t/m 12 jaar
Alle kindermenu’s worden geserveerd met frietjes, curry, mayonaise en appelmoes
Chickentenders malse geparneerde kipstukjes – € 13,50
2 kroketten – € 9,00
2 frikandellen – € 9,00
1 kroket en 1 frikandel – € 9,00
Kipnuggets – € 9,00
Kibbeling – € 9,00
Nagerechten
Desserts
Alle desserts worden geserveerd met slagroom.
Coupe Vijlerhof ijs, jus d’orange, fruit en Amarenakersen – €9,25
Coupe Praliné notenijs, nootjes en warme karamelsaus – €8,75
Coupe Amaretto ijs en amaretto – €8,75
Coupe Torronita ijs, warme chocoladesaus en advocaat – €8,75
Dame blanche vanille ijs met warme chocoladesaus – €8,25
Coupe warme kersen vanille ijs met warme kersen – €8,25
Coupe Sorbet sorbetijs met vruchtensaus – €8,25
Coupe ijs slagroom gemengd ijs – €8,00
Brownie met een bol vanille ijs en chocoladesaus – €8,00
Vruchtenbavarois – €8,00
Crème brûlée – €8,00
Kinderijs met verassing – €5,25
Kaas
Plankje met drie streekkazen - €15,50
Rommedou Limburgse stinkkaas - €11,00
“Va hatze welkom in Viele“.
Welkom in het Bergdorpje van Nederland.
Hotel restaurant Vijlerhof is een echt familiebedrijf. Wij, Ingo en Alexandra zijn al sinds onze jeugd werkzaam in dit prachtige bedrijf. In januari 2009 kregen we de kans om de zaak over te nemen van de familie Alberti. Dit hebben we dan ook met veel plezier gedaan. Ook onze kinderen Jim en Sara hebben nu al hart voor de zaak. Jim is af en toe reeds werkzaam in de keuken. Hij heeft passie voor koken en wil absoluut kok worden.
Samen met onze medewerkers proberen we u een hele mooie Heuvelland ervaring mee te geven.
Onze medewerkers zijn een belangrijke spil in onze bedrijfsvoering. Samen zorgen we voor een leuke sfeer en leggen wij u culinair in de watten. We werken dan ook samen met vooral lokale leveranciers die hun producten vooral betrekken uit ons mooie Heuvelland.
We houden van mensen met passie, die staan voor hun product. Dit laten wij u dan proeven in onze gerechten, eet smakelijk !
Indien u vragen heeft betreffende allergenen? De leidinggevende in ons restaurant informeert u graag hierover.