Brunchbuffet

Heerlijk brunchen met heuvelzicht

Geniet van een heerlijk brunchbuffet met uitzicht op de Zuid-Limburgse heuvels! Gezellig met de hele familie, na een stevige wandeltocht of gewoon gezellig tafelen met vrienden. Op speciale brunchdagen en voor groepen serveert restaurant Vijlerhof een heerlijk Limburgs brunchbuffet. Huisgemaakt, met typische streekproducten en in een warme, gemoedelijke sfeer. Schuift u ook bij ons aan?

€ 25,00 per persoon
kinderen t/m 10 jaar: € 1,50 per levensjaar

Vijlerhof brunchbuffet

Het brunchbuffet bestaat uit:

√ een bord huisgemaakte soep van het seizoen
√ broodjesbuffet met o.a. diverse soorten beleg, gerookte zalm, salades en streekkazen
√ keuze uit twee warme typisch Limburgse gerechten (bijvoorbeeld Limburgs zuurvlees)
√ huisgemaakte toetjes
√ inclusief koffie, thee, melk en diverse vruchtensappen.

Brunchbuffet tijdens feestdagen

Met Pasen, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag staat het Vijlerhof brunchbuffet in het teken van deze speciale feestdag. Qua aankleding, qua gerechten en het buffet is dan nog uitgebreider. Het brunchbuffet start op feestdagen om 13.00 uur. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Groepen

Een speciale gelegenheid vieren? Een familiefeest, personeelsuitje of vriendenbijeenkomst? Het Vijlerhof brunchbuffet is zeer geschikt voor gezelschappen. Voor groepen serveren wij het brunchbuffet ook op andere dagen in overleg. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveren

Het Vijlerhof brunchbuffet is populair. Vooraf reserveren is daarom aan te raden. Gezelschappen vanaf 20 personen zijn van harte welkom op reservering . Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en denken graag met u mee.

Wandel- en fietstochten

Vijlerhof ligt midden in een uniek wandel- en fietsgebied. Er starten diverse wandel- en fietsroutes vanuit Vijlerhof. Korte of lange routes met diverse moeilijkheidsgraden. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden. Zo maakt u van uw brunch een gezellige dag uit in Zuid-Limburg!

Openingstijden

Momenteel kunt u enkel op de speciale brunchdagen en als groep terecht. Of tijdens thema brunches. Deze data komen snel online.

 

Tip: Onze fiets-
arrangementen

FACEBOOK