Restaurant Vijlerhof

Bourgondisch genieten van Limburgse gastvrijheid

Hoog in bergdorpje Vijlen (Zuid-Limburg), is het genieten van prachtig uitzicht en authentieke gastvrijheid in Restaurant Vijlerhof. In een gemoedelijke sfeer proeft u hier typisch Limburgse specialiteiten. In de zomer op het gezellige terras, of in de winter bij het knapperende haardvuur. Zowel het terras en het restaurant zijn rolstoeltoegankelijk.

Verse, lokale streekproducten

Typisch Limburgse gerechten. Vers en met liefde bereid, de seizoenen volgend en met zoveel mogelijk lokale ingrediënten van lokale kwaliteitsleveranciers. Het resultaat is een smakelijke Limburgse menukaart met vele streekgerechten.

Limburgse wijn en -bierkaart

De wijn- en bierliefhebber kan zijn hart ophalen! De originele wijnkaart, met vele Limburgse topwijnen, laat u het Bourgondische Limburg proeven. Naast de vele bieren van topkwaliteit uit de streek, brouwt Vijlerhof ook haar eigen Justinianus bier.

Authentieke gastvrijheid

Ervaar de oprechte gastvrijheid van een familierestaurant. Ons Vijlerhof team serveert alle gerechten met een warme glimlach en laat u graag kennis maken met al het moois dat het Heuvelland te bieden heeft. Alles voor een mooie Heuvelland-ervaring! Wanneer komt u bij ons tafelen?

asperges

streekgerechten

vegetarisch

ijs

mosselen

diner

Limburgs ontbijt / brunch

kerstmenu’s

wild

Limburgse vlaai

lunch

dranken

Openingstijden

Keuken dagelijks open van:

12.00 – 20.00 uur (winter)

12.00 – 20.00 uur (zomer)