Budgetkamers

Betaalbaar overnachten in bergdorpje Vijlen, midden in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland? Familiehotel Vijlerhof beschikt over enkele budgetkamers. Kleine, nette hotelkamers met een geblindeerd raam. Ideaal als u weinig op de kamer bent en op zoek bent naar 1 of 2 nachten goedkoop slapen! Schijnt de zon? Als hotelgast kunt u gebruik maken van onze hoteltuin en -terras, zodat u toch kunt genieten van uitzicht op Limburgse heuvels.

✔ Laagste prijsgarantie

Betaalbaar overnachten bij Vijlerhof

Uitgeruste gasten, die zich thuis voelen, dat vinden we erg belangrijk als familiehotel. Ook onze budgetkamers beschikken daarom over:

√ twee comfortabele éénpersoonsbedden
√ badkamer met douche
√ verwarming
√ televisie
√ gratis wifi

Wilt u ’s ochtends gewekt worden? Maak dan gebruik van onze wekservice. De schoonmaak van de kamers vindt dagelijks plaats.

Moderne badkamer met douche

De budgetkamers hebben een eigen moderne badkamer met douche (een föhn is op aanvraag verkrijgbaar bij de receptie). Iedere dag ontvangt u schone handdoeken.

Tuin en terras voor hotelgasten

Speciaal voor hotelgasten bieden wij aan de achterzijde van het hotel een tuin met terraszitje. Heerlijk om in alle rust even een boek of krant te lezen! Of bestel een vers kopje koffie op het gezellige restaurantterras aan de voorzijde. ’s Avonds kunt u genieten van streekgerechten in ons familierestaurant.

Gratis en eigen parkeergelegenheid

Als hotelgast kunt u kosteloos parkeren op onze eigen parkeerplaats tegenover het hotel.

Limburgs ontbijtbuffet

’s Morgens is het uitgebreid genieten van het heerlijke bourgondische Vijlerhof ontbijtbuffet. Bekend om haar grote variëteit en accent op Limburgse streekproducten. Dé basis voor een goed begin van de dag! Bijvoorbeeld voor een stevige wandeling of fietstocht door het 5-sterren landschap. Of wat dacht u van een bezoek aan Valkenburg aan de Geul of het Duitse Aken? Bekijk hier de vele mogelijkheden die Zuid-Limburg u biedt!