Kerstmarkten

Vijlen: ‘episch centrum’ van kerstmarkten

Als half november de dagen korter worden, openen de eerste kerstmarkten en proeft u de gezellige kerstsfeer. Mooi versierde kerstbomen, kerstlichtjes en kerstmuziek. De traditionele Duitse kerstmarkten in Aken of het pittoreske Monschau, Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht of Village de Noël in Luik. Vanuit Hotel-Restaurant Vijlerhof in Vijlen bezoekt u al deze sfeervolle kerstmarkten binnen een straal van 45 km. Om vervolgens als u terug komt, in alle rust te genieten van het sprookjesachtige Zuid-Limburgse Heuvellandschap en de warme gezelligheid in ons familiehotel. Komt u ook al in de kerstsfeer?

Kerstmarkten rondom Vijlerhof

Weihnachtsmarkt Aken

Gezellige traditionele Duitse kerstmarkt met vele kraampjes, Glühwein en kerstconcerten rondom de Dom op slechts 6 km van Vijlerhof.

Kerststad Valkenburg

Op slechts 14 km van Vijlerhof wordt dit Zuid-Limburgse Geulstadje omgetoverd tot Kerststad met kerstmarkten in de mergelgrotten, sfeervol verlichte bovengrondse kraampjes en een sprookjesachtige Christmasparade.

Magisch Maastricht

Maastricht is deze dagen nog mooier met een sfeervol verlichte stad en op het Vrijthof een gezellige kerstmarkt met schaatsbaan! Op 22 km afstand van Vijlerhof.

Kerstmarkt Monschau

Knusse, romantische kerstmarkt in het pittoreske Eifeldorpje Monschau (D) op 43 km afstand van Vijlerhof.

Village de Noël in Luik

De oudste en grootste kerstmarkt van België op 45 km van Vijlerhof met een heus kerstdorp, reuzenrad, schaatsbaan en natuurlijk heerlijke Luikse wafels.

Met zoveel mooie kerstactiviteiten op zo’n korte afstand van Vijlerhof beschouwen wij Vijlen als episch centrum van de kerstmarkten. Bent u een heuse ‘kerstfan’ en geniet u van de kerstsfeer? Boek dan onderstaand kerstmarktarrangement.

Kerstmarkt arrangement

Te boeken van half november tot half december
* 2 overnachtingen met Vijlerhof ontbijtbuffet
* 2 keer een 4-gangen diner
* Koffie met gebak bij aankomst
* Gratis entree Weihnachtsmarkt Aken
* Entreevoucher kerstmarkt Fluweelengrot Valkenburg

Midweek vanaf € 155,00 per persoon
Weekend vanaf € 165,00 per persoon
excl. toeristenbelasting en administratiekosten per persoon per nacht

✔ Laagste prijsgarantie