Terras

Het gezellige dorpsterras in Vijlen

Zodra de eerste zonnestralen in Zuid-Limburg verschijnen, is het midden in bergdorpje Vijlen genieten op het terras van Familiehotel en -restaurant Vijlerhof. In een gezellige en ongedwongen sfeer, is het heerlijk ‘mensen kijken’ en proeven van al het heerlijks dat het Heuvelland te bieden heeft. Een kopje koffie met verse Limburgse vlaai, een glas vers getapt lokaal bier of een glas lokale Limburgse wijn, een lekkere lunch of een ijscoupe. Gelegen langs diverse wandel- en fietsroutes is het de perfecte plek om even neer te strijken!

Passie voor streekproducten

In Vijlerhof proeft u onze liefde voor het Heuvelland. Huisgemaakt, eerlijk en betaalbaar. Met zoveel mogelijk verse streekproducten van lokale kwaliteitsleveranciers. Op de seizoensgebonden menukaart vindt u Limburgse vis- en vleesgerechten en vegetarische gerechten. Op de drankenkaart, lokale bieren, wijnen en ons eigen Vijlerhof bier vers van de tap! Kortom, genoeg keuze om een tijdje heerlijk te vertoeven op ons terras.

IJscoupes

IJsliefhebbers opgelet! In de zomermaanden serveren wij verse ijscoupes. Met ambachtelijk bereid ijs door een echte Limburgse ijsmeester die uitsluitend werkt met ‘eerlijke’ en verse producten. En dat proeft u!

Midden in wandel- en fietsgebied

Vijlerhof ligt midden in een prachtig wandel- en fietsgebied. Diverse routes komen langs of starten vanuit ons familiehotel- en restaurant. Als fietser of wandelaar bent u dan ook van harte welkom! Ook uw viervoeter wordt hierbij niet vergeten. Voor uw hond vindt u op ons terras diverse waterbakken.

Parkeerplaats

Bent u met de auto? Als gast parkeert u uw auto op onze eigen parkeerplaats tegenover het hotel/terras. De ideale plek voor een tussenstop tijdens het toeren door het Zuid-Limburgse Mergelland!

Openingstijden

Keuken dagelijks open van:

12.00 – 20.00 uur (winter)

12.00 – 20.00 uur (zomer)

 

Tip: Onze fiets-
arrangementen