Groepen

Gastvrij, gezellig uiteten in een huiselijke sfeer

Gezellig tafelen met een groep vrienden, familie of collega’s? In familierestaurant Vijlerhof in Vijlen, Zuid-Limburg, zijn groepen meer dan welkom. De warme, gemoedelijke sfeer en de prachtige omgeving, in combinatie met de Limburgse keuken, zorgen ervoor dat iedereen zich hier snel thuis voelt. Een diner, lunch of ontbijt, maar ook voor een borrel of kopje koffie na een wandeling bent u van harte welkom!

Typisch Limburgse streekgerechten

De keuken van Vijlerhof bereidt dagelijks met veel liefde, verse, huisgemaakte streekgerechten. Met zoveel mogelijk regionale ingrediënten van lokale producenten. Gerechten die de seizoenen volgen met ieder jaargetijde haar eigen specialiteiten, zoals asperges, wild en mosselen. Hier proeft u het bourgondische Heuvelland!

Voor ieder wat wils

Speciaal voor groepen bieden wij diverse keuzemenu’s die naar wens uit te breiden zijn. Ook vegetarische gerechten of kindermenu’s serveren wij graag. Speciale dieetwensen? Geen probleem, wij passen het menu hier graag op aan. Vanaf 20 personen kunt u ook in buffetvorm dineren. Of wat dacht u van ons beroemde Vijlerhof ontbijtbuffet of brunchbuffet? Maar ook voor een borrel of bijvoorbeeld een kopje koffie met vlaai op ons gezellige terras na afloop van een wandeling, kunt u bij ons terecht. Tevens verzorgen wij koffietafels. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om alle mogelijkheden met u te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Aparte ruimte

Wilt u als groep graag apart zitten of vergaderen? Vijlerhof beschikt over een aparte zaal, zodat u ongestoord samen kunt zijn.

Rolstoeltoegankelijk

Het restaurant is goed toegankelijk voor rolstoelen. Onze hotelkamers zijn helaas alleen te bereiken per trap.

Overnachten

Wilt u ook blijven slapen? Ons familiehotel beschikt over 14 comfortabele hotelkamers, geschikt voor 2 personen. Bekijk hier de kamers.

Eigen parkeerplaats

Tegenover Hotel-Restaurant Vijlerhof ligt onze eigen parkeerplaats waar u als gast gratis kunt parkeren.

Volop wandel- en fietsmogelijkheden

Vijlerhof ligt midden in een vijfsterren wandel- en fietsgebied. Er zijn dan ook diverse wandelroutes en fietsroutes van diverse lengte en moeilijkheid, die starten vanaf ons hotel-restaurant. Klik hier voor wandel- en fietsroutes. Ook grotere steden zoals Aken (Duitsland) en Valkenburg aan de Geul liggen vlakbij ons. Kortom, de directe omgeving biedt enorm veel mogelijkheden voor een gezellig uitje in Zuid-Limburg met een groep!
.

Openingstijden

Ontbijtbuffet dagelijks van:

Ma. t/m za. 8.00 – 10.00 u.

Zo. 8.00 – 12.00 u.