Onze keuzemenu’s voor groepen
3 gangen (soep vooraf) € 29,50
3 gangen (voorgerecht) € 34,50
4 gangen (soep en voorgerecht) € 39,50
Meerprijs voor Biefstuk van de haas of ree-biefstukjes (€ 6,75 p.p.)
Voorgerechten ( beste keuze uit 2 )
Verse zalmcocktail
Of
Limburgse ham met meloen
Of
Limburgse forel op salade met mierikswortelsaus
Of
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayo
Soepen ( altijd keuze uit 2 mogelijk )
Heldere of gebonden dag-soep
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerechten ( beste beperken keuze uit 3 )
Varkenshaasje ( diverse sausen mogelijk )
Of
Biefstuk van de haas ( diverse sausen mogelijk )
Of
Ree-biefstukjes in een preiselberensaus
Of
Varkensschnitzel ( diverse sausen mogelijk )
Of
Speenvarken met Limburgse mosterdsaus
Of
Zalmfilet met Hollandaise saus
Of
Vegetarische groenten-quiche
Alle hoofgerechten worden geserveerd met frites, een tweede aardappel garnituur,
Gemengde salade en warme groenten.
Keuze uit 2 sauzen bij biefstuk, varkenshaasje of varkens-schnitzel
Champignonroomsaus, pepersaus, stroganoffsaus of zigeunersaus
Nagerechten ( altijd keuze uit 3 mogelijk )
Dame Blanche
Of
IJs met warme kersen
Of
Vruchten bavarois
Er zijn vele andere mogelijkheden die we persoonlijk kunnen bespreken.
UITGEBREIDE BUFFETSUGGESTIE à € 39.50 per couvert (voor groepen vanaf 30 personen)
Rundvleessoep met verse groenten
Voorgerechten Buffet
Gerookte zalm
Gerookte forel
Hollandse Garnalen
geserveerd met remouladesaus en cocktailsaus
Huisgemaakte Huzarensalade
Mechelse ham met meloen
Asperge/Ham rolletjes
Gevulde eieren
Drie soorten rauwkostsalade
Broodjes
Stokbrood
Boter
Kruidenboter
Warm buffet
Zalmfilet in een zachte witte wijnsaus
Limburgse beenham
(Beenham geserveerd met Stroganoffsaus
en/of Champignonroomsaus ,
door de kok gesneden.)
Gemengde warme groenten
Aardappelgratin
Frites
Dessertbuffet
Een heerlijke frisse vers fruit salade
Witte en bruine chocolademousse
Mini crème brullee
Huisgemaakte feestelijke IJstaart
Chocoladesaus
Warme kersen
à € 39.50 per couvert.