Fietsen in Vijlen

Een waar fietsparadijs

Prachtige vergezichten, glooiende heuvels, typisch Limburgse holle wegen, uitzicht op het Geuldal en de Vijlenerbossen. U vindt het allemaal in buurt van Familiehotel en -restaurant Vijlerhof. Met de Eifel, de Belgische Voerstreek en Ardennen om de hoek, kunt u in een dag 4 landen aandoen. Zowel recreatieve fietsers, wielrenners en mountainbikers komen hier ruim aan hun trekken met de diverse fietsroutes met verschillende moeilijkheidsgraden. Op korte afstand van de beroemde wielerklassiekers, vormt Vijlerhof dan ook de ideale uitvalsbasis voor een fietsvakantie. Of combineer uw fietstocht met pauze op het terras, een ontbijt, brunch of diner in de Vijlerhof!

Fiets huren

Bij onze vast partner kunt u terecht voor een fiets of elektrische fiets, zie www.hubnix.nl voor alle mogelijkheden.

Oplaadpunt voor e-bikes

Terwijl u uitrust en geniet op ons terras, kunt u uw e-bike opladen bij ons elektrische oplaadpunt. Zodat u na een heerlijke lunch uw fietstocht probleemloos kunt voortzetten. Fietspech? Er is een fietspomp en een reparatieset aanwezig. Daarnaast is Vijlerhof ook ANWB Gastvrij Pluspunt. Speciaal voor gasten is er een afgesloten bergruimte waar u uw fiets kunt stallen. Geen zin om uw eigen fiets mee te nemen? Op aanvraag kunt u bij Vijlerhof diverse fietsen (waaronder elektrische fietsen) huren via Tweewielcentrum Hub Nix. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fietsroutes

Vijlerhof verkoopt diverse fietskaarten en fietsroutes bij de receptie. Rijd bijvoorbeeld de Mergellandroute op de fiets. Of wat dacht u van een begeleide wieler- of mountainbiketocht door Wielertochten Vijlen die u door de mooiste stukjes van Limburg, de Eifel en de Ardennen voert?

Mooie gratis te downloaden fietsroutes

Recreatieve, racefiets en mountainbikeroutes via Routeyou.com
Recreatieve fietsroutes en wielrenroutes via VVV Zuid-Limburg