Dineren in Vijlerhof

Proef het Heuvelland

Op zoek naar een gezellig restaurant in Zuid-Limburg met mooi uitzicht? In Vijlen, het hoogst gelegen dorpje van Nederland, ligt familierestaurant Vijlerhof. Met een prachtig zicht op de Zuid-Limburgse heuvels en het Vijlenerbos, geniet u hier in een warme ambiance van al het goede dat Limburg te bieden heeft! Gemoedelijk tafelen bij het knapperende haardvuur of in de zomer op het gezellige terras aan de voorzijde. De rustieke inrichting en de authentieke Limburgse gastvrijheid zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Huisgemaakte Limburgse specialiteiten

Proef het bourgondische Zuid-Limburg met huisgemaakte Limburgse specialiteiten. Vol liefde bereid met streekproducten van lokale ondernemers. En dat proeft u! Op de menukaart vindt u een ruime keuze aan traditionele vlees- en visgerechten, typische streekgerechten en diverse vegetarische gerechten. Een seizoensgebonden kaart dat ieder jaargetijde haar eigen Limburgse specialiteiten kent. Wat dacht u van asperges in het voorjaar en wildgerechten in het najaar van wild geschoten in en om het Vijlenerbos? Ook op de drankenkaart prijken Limburgse wijnen van de St. Martinuswijngaard in Vijlen en zelfs eigen bier van de tap! Kortom, voor een culinaire Heuvelland ervaring gaat u naar Restaurant Vijlerhof!

Vijlerhof gastvrijheid op gepaste afstand

Ook in coronatijd geniet u met een gerust hart van onze culinaire gastvrijheid:

  • Reserveer vooraf uw tafel online of telefonisch
  • Volgens de RIVM richtlijnen stellen wij u enkele vragen om er zeker van te zijn dat u geen klachten heeft als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts
  • Tafels staan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
  • U ontvangt uw persoonlijke papieren menukaart
  • Om voldoende afstand te houden, serveren wij uit aan tafel op gepaste afstand, waarna u zelf uw bestelling kunt pakken
  • Tafelkleden en stoelen worden na iedere zitting gewisseld en grondig gereinigd
  • Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig voor gasten
  • Volgens de richtlijnen van de RIVM hanteren wij het maximaal aantal gasten dat door de overheid wordt aangegeven
  • Lees hier meer over onze coronamaatregelen

Eigen parkeerplaats

Tegenover Vijlerhof vindt u een eigen parkeerplaats waar onze restaurant- en hotelgasten gratis parkeren. Ook als fietser en wandelaar bent u van harte welkom. Het restaurant ligt aan diverse wandel- en fietsroutes. Dit maakt het familierestaurant tot een ideale stop voor een gezellig diner!

Openingstijden

Keuken dagelijks open van:

12.30 – 20.00 uur (winter)

12.30 – 21.00 uur (zomer)

 

Tip: Onze fiets-
arrangementen

Covid 19

! CORONA UPDATE !

Vanaf vrijdag 28 januari is ons hotel en restaurant weer volledig geopend (tot 22:00)

Reserveer snel

Ontbijt en diner van onze hotelgasten kan weer gewoon in ons restaurant !

Team Vijlerhof

FACEBOOK