Dineren in Vijlerhof

Proef het Heuvelland

Op zoek naar een gezellig restaurant in Zuid-Limburg met mooi uitzicht? In Vijlen, het hoogst gelegen dorpje van Nederland, ligt familierestaurant Vijlerhof. Met een prachtig zicht op de Zuid-Limburgse heuvels en het Vijlenerbos, geniet u hier in een warme ambiance van al het goede dat Limburg te bieden heeft! Gemoedelijk tafelen bij het knapperende haardvuur of in de zomer op het gezellige terras aan de voorzijde. De rustieke inrichting en de authentieke Limburgse gastvrijheid zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt.

Huisgemaakte Limburgse specialiteiten

Proef het bourgondische Zuid-Limburg met huisgemaakte Limburgse specialiteiten. Vol liefde bereid met streekproducten van lokale ondernemers. En dat proeft u! Op de menukaart vindt u een ruime keuze aan traditionele vlees- en visgerechten, typische streekgerechten en diverse vegetarische gerechten. Een seizoensgebonden kaart dat ieder jaargetijde haar eigen Limburgse specialiteiten kent. Wat dacht u van asperges in het voorjaar en wildgerechten in het najaar van wild geschoten in en om het Vijlenerbos? Ook op de drankenkaart prijken Limburgse wijnen van de St. Martinuswijngaard in Vijlen en zelfs eigen bier van de tap! Kortom, voor een culinaire Heuvelland ervaring gaat u naar Restaurant Vijlerhof!

Eigen parkeerplaats

Tegenover Vijlerhof vindt u een eigen parkeerplaats waar onze restaurant- en hotelgasten gratis parkeren. Ook als fietser en wandelaar bent u van harte welkom. Het restaurant ligt aan diverse wandel- en fietsroutes. Dit maakt het familierestaurant tot een ideale stop voor een gezellig diner!

Openingstijden

Ontbijtbuffet dagelijks van:

Ma. t/m za. 8.00 – 10.00 u.

Zo. 8.00 – 12.00 u.