Ontbijt

Het lekkerste ontbijt van Zuid-Limburg

Hoog in het bergdorpje Vijlen begint u de dag heerlijk met een bourgondisch ontbijt. Nu met de corona aanpassingen helaas niet in buffetvorm.

Alles wordt netjes op tafel gezet. Heerlijke afgebakken broodjes, vleeswaren, kaas, zoet beleg en natuurlijk mag het Limburgs spek & ei ook niet ontbreken.

Als we het ontbijt weer in buffetvorm mogen serveren zullen wij u zo snel mogelijk informeren.

€ 12,50 per persoon
kinderen t/m 10 jaar: € 1,00 per levensjaar

Dagelijks geserveerd

Het Vijlerhof restaurant opent dagelijks vanaf 8.00 uur haar deuren voor het inmiddels beroemde Vijlerhof ontbijt voor zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten.

Het Vijlerhof team serveert het ontbijt naar keuze op gepaste afstand uit aan tafel. Vervolgens pakt u zelf uw bestelling. ​

Het Vijlerhof ontbijt bestaat uit:

  • een uitgebreid ontbijt met afgebakken verse broodjes , vleeswaren , kaas , zoet beleg en natuurlijk Limburgs spek & ei
  • inclusief koffie, thee, melk en diverse vruchtensappen.

De samenstelling van ontbijten kunnen variëren.

Geliefd bij kinderen

Kinderen worden bij het Vijlerhof ontbijt niet vergeten! Zo zijn er melkbroodjes, warme chocolademelk en een ruime keuze aan zoet broodbeleg, zoals hagelslag en vlokken in diverse soorten. Ontbijten wordt zo voor de hele familie een feestje!

Tip: wandelontbijt

Vijlerhof ligt midden in een prachtig wandel- en fietsgebied. Veel van onze ontbijtgasten maken er dan ook een gezellige wandeldag van! Klik hier voor wandelroutes die starten vanaf Vijlerhof.

Speciale ontbijtdagen

Op speciale dagen, zoals Moeder- en Vaderdag, Pasen, Kerst of Nieuwjaarsdag staat het Vijlerhof ontbijt in het teken van die speciale dag. De keuze ontbijten zijn dan nog iets uitgebreider. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Reserveren

Wilt u binnenkort bij ons komen ontbijten? Of komt u ontbijten met een groep van 4 personen of meer? Reserveer vooraf om teleurstelling te voorkomen. Speciale wensen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden.

Openingstijden

Ontbijtbuffet dagelijks van:

Ma. t/m za. 8.00 – 10.00 u.

Zo. 8.00 – 12.00 u.

 

Tip: Onze fiets-
arrangementen

Covid 19

! CORONA UPDATE !

Vanaf vrijdag 28 januari is ons hotel en restaurant weer volledig geopend (tot 22:00)

Reserveer snel

Ontbijt en diner van onze hotelgasten kan weer gewoon in ons restaurant !

Team Vijlerhof

FACEBOOK