Ontbijt

Het lekkerste ontbijt van Zuid-Limburg

Hoog in het bergdorpje Vijlen begint u de dag heerlijk met een bourgondisch ontbijt. Vers afgebakken broodjes, jam uit het Heuvelland, stroop uit Vaals, honing uit Vijlen, Limburgse vleeswaren en de beroemde kazen uit de Euregio. Proef typisch Limburgse ontbijtgerechten of start uw dag met spek en ei. De ideale basis voor een wandeling vanaf het restaurant!

€ 15,00 per persoon
kinderen t/m 10 jaar: € 1,00 per levensjaar

Dagelijks geserveerd

Het Vijlerhof restaurant opent dagelijks vanaf 8.00 uur haar deuren voor het inmiddels beroemde Vijlerhof ontbijt voor zowel onze hotelgasten als niet-hotelgasten.

Het Vijlerhof ontbijt bestaat uit:

  • een uitgebreid ontbijtbuffet met afgebakken verse broodjes, vleeswaren, kaas, zoet beleg en natuurlijk Limburgse spek & ei
  • inclusief koffie, thee, melk en diverse vruchtensappen.

De samenstelling van ontbijten kunnen variëren.

Geliefd bij kinderen

Kinderen worden bij het Vijlerhof ontbijt niet vergeten! Zo zijn er melkbroodjes, warme chocolademelk en een ruime keuze aan zoet broodbeleg, zoals hagelslag en vlokken in diverse soorten. Ontbijten wordt zo voor de hele familie een feestje!

Tip: wandelontbijt

Vijlerhof ligt midden in een prachtig wandel- en fietsgebied. Veel van onze ontbijtgasten maken er dan ook een gezellige wandeldag van! Klik hier voor wandelroutes die starten vanaf Vijlerhof.

Speciale ontbijtdagen

Op speciale dagen, zoals Moeder- en Vaderdag, Pasen, Kerst of Nieuwjaarsdag staat het Vijlerhof ontbijt in het teken van die speciale dag. Het buffet is dan nog iets uitgebreider. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Reserveren

Wilt u binnenkort bij ons komen ontbijten? Of komt u ontbijten met een groep van 4 personen of meer? Reserveer vooraf om teleurstelling te voorkomen. Speciale wensen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden.

Openingstijden

Ontbijtbuffet dagelijks van:

Ma. t/m za. 8.00 – 10.00 u.

Zo. 8.00 – 12.00 u.