Wildmenu
Voorgerechten
Hertencarpaccio € 15.00
geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)
Vijlens wildplankje € 16,50
Van diverse wildspecialiteiten
Hoofdgerechten
Reebiefstukjes € 29,50
Geserveerd met preiselberensaus
Vijlens wildstoofpotje € 27,50
Ree en wild zwijn. Huisgemaakt met Gulpener Gerardus Dubbel, kloosterbier
Nagerecht
Aachener printenijs € 8,50
Met stoofpeertjes
Wildmenu 1
Hertencarpaccio
Geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)
***
Vijlens wildstoofpotje
Ree en wild zwijn. Huisgemaakt met Gulpener Gerardus Dubbel, kloosterbier
***
Aachener printenijs
Met stoofpeertjes
à € 42,50 per couvert
Wildmenu 2
Vijlens wildplankje
Van diverse wildspecialiteiten
Geserveerd met preiselberencompôte
***
Reebiefstukjes
Geserveerd met preiselberensaus
***
Aachener printenijs
Met stoofpeertjes
à € 47,50 per couvert