Wildmenu
Voorgerechten
Hertencarpaccio € 16.50
geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)
Vijlens wildplankje € 17,50
Van diverse wildspecialiteiten
Geserveerd met Preiselbeerencompôte
Hoofdgerechten
Reebiefstukjes € 30,00
Geserveerd met rode port saus
Vijlens wildstoofpotje € 28,50
Ree en wild zwijn. Huisgemaakt met Gulpener Gerardus Dubbel, kloosterbier
Nagerecht
Coupe Vijlenerbos € 8,50
IJs met gekarameliseerde honing en pecannoten smaak
Wildmenu 1
Hertencarpaccio
Geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)
***
Vijlens wildstoofpotje
Ree en wild zwijn. Huisgemaakt met Gulpener Gerardus Dubbel, kloosterbier
***
Coupe Vijlenerbos
IJs met gekarameliseerde honing en pecannoten smaak
à € 47,50 per couvert
Wildmenu 2
Vijlens wildplankje
Van diverse wildspecialiteiten
Geserveerd met preiselberencompôte
***
Reebiefstukjes
Geserveerd met rode port saus
***
Coupe Vijlenerbos
IJs met gekarameliseerde honing en pecannoten smaak
à € 49,50 per couvert