Wildmenu

Voorgerechten

Hertencarpaccio € 16.50
geserveerd met truffelmayonaise

Vijlens wildplankje € 17,50
Van diverse wildspecialiteiten
Geserveerd met Preiselbeerencompôte

Reserveer direct

Hoofdgerechten

Reebiefstukjes € 32,50
Geserveerd met rode port saus

Vijlens wildstoofpotje € 29,50
Ree en wild zwijn. Huisgemaakt met Gulpener Gerardus Dubbel, kloosterbier

Reserveer direct

Nagerecht

Coupe Vijlenerbos € 9,00
IJs met gekarameliseerde honing en walnootsmaak smaak

Reserveer direct

Wildmenu 1

Hertencarpaccio
Geserveerd met truffelmayonaise

***

Vijlens wildstoofpotje
Van ree en wild zwijn, huisgemaakt met Gulpener Gerardus dubbel, kloosterbier

***

Coupe Vijlenerbos
IJs met gekarameliseerde honing en walnootsmaak smaak

 à € 47,50 per couvert

Reserveer direct

Wildmenu 2

Vijlens wildplankje
Diverse wildspecialiteiten
geserveerd met Preiselberencompôte

***

Reebiefstukjes
Geserveerd met rode port saus

***

Coupe Vijlenerbos
IJs met gekarameliseerde honing en walnootsmaak smaak

à € 49,50 per couvert

Reserveer direct