Wildmenu
Voorgerechten
Hertencarpaccio € 16.50
geserveerd met truffelmayonaise
Vijlens wildplankje € 17,50
Van diverse wildspecialiteiten
Geserveerd met Preiselbeerencompôte
Hoofdgerechten
Reebiefstukjes € 32,50
Geserveerd met rode port saus
Vijlens wildstoofpotje € 29,50
Ree en wild zwijn. Huisgemaakt met Gulpener Gerardus Dubbel, kloosterbier
Nagerecht
Coupe Vijlenerbos € 9,00
IJs met gekarameliseerde honing en walnootsmaak smaak
Wildmenu 1
Hertencarpaccio
Geserveerd met truffelmayonaise
***
Vijlens wildstoofpotje
Van ree en wild zwijn, huisgemaakt met Gulpener Gerardus dubbel, kloosterbier
***
Coupe Vijlenerbos
IJs met gekarameliseerde honing en walnootsmaak smaak
à € 47,50 per couvert
Wildmenu 2
Vijlens wildplankje
Diverse wildspecialiteiten
geserveerd met Preiselberencompôte
***
Reebiefstukjes
Geserveerd met rode port saus
***
Coupe Vijlenerbos
IJs met gekarameliseerde honing en walnootsmaak smaak
à € 49,50 per couvert