Wildmenu

Voorgerechten

Hertencarpaccio € 16.50
geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)

Vijlens wildplankje € 17,50
Van diverse wildspecialiteiten
Geserveerd met Preiselbeerencompôte

Reserveer direct

Hoofdgerechten

Reebiefstukjes € 30,00
Geserveerd met rode port saus

Vijlens wildstoofpotje € 28,50
Ree en wild zwijn. Huisgemaakt met Gulpener Gerardus Dubbel, kloosterbier

Reserveer direct

Nagerecht

Coupe Vijlenerbos € 8,50
IJs met gekarameliseerde honing en pecannoten smaak

Reserveer direct

Wildmenu 1

Hertencarpaccio
Geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)

***

Vijlens wildstoofpotje
Ree en wild zwijn. Huisgemaakt met Gulpener Gerardus Dubbel, kloosterbier

***

Coupe Vijlenerbos
IJs met gekarameliseerde honing en pecannoten smaak

 à € 47,50 per couvert

Reserveer direct

Wildmenu 2

Vijlens wildplankje
Van diverse wildspecialiteiten
Geserveerd met preiselberencompôte

***

Reebiefstukjes
Geserveerd met rode port saus

***

Coupe Vijlenerbos
IJs met gekarameliseerde honing en pecannoten smaak

à € 49,50 per couvert

Reserveer direct

FACEBOOK