Vegetarische kaart

Voorgerechten

Limburgse grotchampignons à la crème – € 12,75

Salade met geitenkaas uit de Voerstreek met honing en pecannoten  – €  12,50

Salade met Limburgse buffelmozzarella  en tomaat – €  11,50

 

 

 

Salades worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

Hoofdgerechten

Huisgemaakte groentenquiche met Hollandaisesaus – € 16.00

Vegetarische burger – € 14,50

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met gemengde salade.

Maaltijdsalades

Salade met geitenkaas uit de Voerstreek met honing en pecannoten – € 15,75

Salade met Limburgse buffelmozzarella en tomaat – €  15,75

Salade Val Dieu  – €  15,75

Salades worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

Vegetarisch menu

Salade met geitenkaas uit de Voerstreek

met honing en pecannoten         

***

Huisgemaakte groentenquiche met Hollandaisesaus

***

Cocktail van vers fruit

 

à € 27,50 per couvert.

“Va hatze welkom in Viele“.

Welkom in het Bergdorpje van Nederland.
Hotel restaurant Vijlerhof is een echt familiebedrijf. Wij, Ingo en Alexandra zijn al sinds onze jeugd werkzaam in dit prachtige bedrijf. In januari 2009 kregen we de kans om de zaak over te nemen van de familie Alberti. Dit hebben we dan ook met veel plezier gedaan. Ook onze kinderen Jim en Sara hebben nu al hart voor de zaak. Jim is af en toe reeds werkzaam in de keuken. Hij heeft passie voor koken en wil absoluut kok worden.

Samen met onze medewerkers proberen we u een hele mooie Heuvelland ervaring mee te geven.
Onze medewerkers zijn een belangrijke spil in onze bedrijfsvoering. Samen zorgen we voor een leuke sfeer en leggen wij u culinair in de watten. We werken dan ook samen met vooral lokale leveranciers die hun producten vooral betrekken uit ons mooie Heuvelland.

We houden van mensen met passie, die staan voor hun product. Dit laten wij u dan proeven in onze gerechten, eet smakelijk !

Indien u vragen heeft betreffende allergenen? De leidinggevende in ons restaurant informeert u graag hierover.