Wildmenu

Voorgerechten

Hertencarpaccio € 12.50
geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)

Vijlens wildplankje van diverse wildspecialiteiten € 13,50
geserveerd met preiselberencompôte

Reserveer direct

Hoofdgerechten

Reebiefstuk geserveerd met preiselberensaus € 25,75

“Vijlens” wildstoofpotje (huisgemaakt,ree en wildzwijn), met Gulpener Gerardus kloosterbier € 23,75                   

De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel- en groentengarnituren.

Reserveer direct

Nagerecht

Aachener printenijs met peertjes €   7,50

Reserveer direct

Wildmenu 1

Hertencarpaccio geserveerd met truffelmayonaise

***

“Vijlens” wildstoofpotje  (huisgemaakt, ree en wildzwijn)

***

Aachener printen ijs met peertjes       

 à € 35,00 per couvert

Reserveer direct

Wildmenu 2

Vijlens wildplankje van diverse wildspecialiteiten geserveerd met preiselberencompôte

***

Reebiefstuk geserveerd met preiselberensaus

***

Aachener printen ijs met peertjes

à € 37,00 per couvert

Reserveer direct