Wildmenu
Voorgerechten
Hertencarpaccio € 12.50
geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)
Vijlens wildplankje van diverse wildspecialiteiten € 13,50
geserveerd met preiselberencompôte
Hoofdgerechten
Reebiefstuk geserveerd met preiselberensaus € 25,75
“Vijlens” wildstoofpotje (huisgemaakt,ree en wildzwijn), met Gulpener Gerardus kloosterbier € 23,75
De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel- en groentengarnituren.
Nagerecht
Aachener printenijs met peertjes € 7,50
Wildmenu 1
Hertencarpaccio geserveerd met truffelmayonaise
***
“Vijlens” wildstoofpotje (huisgemaakt, ree en wildzwijn)
***
Aachener printen ijs met peertjes
à € 35,00 per couvert
Wildmenu 2
Vijlens wildplankje van diverse wildspecialiteiten geserveerd met preiselberencompôte
***
Reebiefstuk geserveerd met preiselberensaus
***
Aachener printen ijs met peertjes
à € 37,00 per couvert