Wildmenu

Voorgerechten

Hertencarpaccio € 12.50
geserveerd met truffelmayonaise (ons hert komt uit de Eifel)

Vijlens wildplankje van diverse wildspecialiteiten € 13,50
geserveerd met preiselberencompôte

Reserveer direct

Hoofdgerechten

Reebiefstuk geserveerd met preiselberensaus € 25,75

“Vijlens” wildstoofpotje (huisgemaakt,ree en wildzwijn), met Gulpener Gerardus kloosterbier € 23,75                   

De hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende aardappel- en groentengarnituren.

Reserveer direct

Nagerecht

Aachener printenijs met peertjes €   7,50

Reserveer direct

Wildmenu 1

Hertencarpaccio geserveerd met truffelmayonaise

***

“Vijlens” wildstoofpotje  (huisgemaakt, ree en wildzwijn)

***

Aachener printen ijs met peertjes       

 à € 35,00 per couvert

Reserveer direct

Wildmenu 2

Vijlens wildplankje van diverse wildspecialiteiten geserveerd met preiselberencompôte

***

Reebiefstuk geserveerd met preiselberensaus

***

Aachener printen ijs met peertjes

à € 37,00 per couvert

Reserveer direct

Covid 19

! CORONA UPDATE !

Vanaf zondag 28  november is ons restaurant geopend tot 17:00 uur

U kunt dan kiezen van de lunchkaart, maar ook van de diner kaart

Graag uw geldige QR code meebrengen !

Ook het ontbijt en diner van onze hotelgasten kan in ons restaurant plaats vinden tot 17:00

(na 17:00 kunnen de hotelgasten dineren op de kamer)

U kunt ook een tafel voor lunch of diner reserveren

Reserveer hier

Team Vijlerhof

FACEBOOK