Bekijk hieronder onze paas actie’s
klik op het ontbijt, brunch of diner om te zien wat u van ons kan verwachten.
A la carte bestellen is natuurlijk ook mogelijk.
Paasontbijt, paasbrunch of paasdiner enkel op reservering!
Paasontbijt: 1e & 2e paasdag (20 & 21 april)
Inlooptijd 09:00 tot 10:30 Buffet blijft staan tot 12:00
- Limburgse lekkernijen
- Spek en ei
- Bloedworst
- Miniworstjes
- Gerookte zalm
- Gekookte eieren
- Verse broodjes
- Diverse soorten brood
- Croissants
- Beschuit
- Roomboter
- Kaas
- Diverse soorten vleeswaren
- Yoghurt
- Muesli
- Vers fruit
- Paaseieren
Inclusief koffie, thee, melk en diverse vruchtsappen.
De prijs van dit buffet bedraagt € 19,50 per persoon
Kinderen €1,50 per levensjaar (t/m 10 jaar)
Paasbrunch: 1e & 2e paasdag (20 & 21 april)
13.00 – 15.00 uur (inlooptijd tot 14.00 uur)
- Een bord huisgemaakte rundvleessoep met verse voorjaarsgroenten of gebonden tomatensoep
- Broodjesbuffet met diverse soorten brood, croissants, luxe broodjes, zoet beleg, boter, kaas en diverse soorten vleeswaren
- Koud buffet met gerookte zalm en forel, ham met meloen, huzarensalade en verschillende andere rauwkostsalades
- Warm buffet met zalmmootjes in wittewijnsaus, kip pilav, Limburgs zuurvlees, frites, aardappelgratin en warme groenten
- Voor de kids een speciaal kinderbuffetje met smilies, kipnuggets en minisnacks
- Dessertbuffet met diverse soorten ijs, slagroomsoesjes, vruchtenbavarois, chocolademousse, panna cotta, vers fruit en slagroom
Inclusief koffie, thee, melk en diverse vruchtsappen.
De prijs van dit buffet bedraagt € 34,50 per persoon
Kinderen €2,50 per levensjaar (t/m 10 jaar)
Paasdiner: 1e & 2e paasdag (20 & 21 april)
Voorgerechten
keuze uit:
- Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
- Verse zalmcocktail met cocktailsaus
- Cocktail Florida met kip, fruit en kerriesaus
geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Tussengerecht
keuze uit:
- Heldere rundvleessoep met verse voorjaarsgroenten
- Gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht
keuze uit:
- Varkenshaasje met champignonroomsaus
- Zalmfilet met witte wijnsaus
- Lamsfilet geserveerd met rozemarijnsaus
Geserveerd met gemengde verse groentes, verse frites met mayonaise en gemengde salade
Nagerecht
- Frisse coupe sorbet met slagroom
——–
3 gangen, zonder voorgerecht: €36,50
3 gangen, zonder soep: €41,50
4 gangen: €44,50
À la carte dineren is ook mogelijk