Bekijk hieronder onze paas actie’s
klik op het ontbijt, brunch of diner om te zien wat u van ons kan verwachten.
A la carte bestellen is natuurlijk ook mogelijk.

Paasontbijt, paasbrunch of paasdiner enkel op reservering!

Paasontbijt: 1e & 2e paasdag (20 & 21 april)

Inlooptijd 09:00 tot 10:30 Buffet blijft staan tot 12:00

  • Limburgse lekkernijen
  • Spek en ei
  • Bloedworst
  • Miniworstjes
  • Gerookte zalm
  • Gekookte eieren
  • Verse broodjes
  • Diverse soorten brood
  • Croissants
  • Beschuit
  • Roomboter
  • Kaas
  • Diverse soorten vleeswaren
  • Yoghurt
  • Muesli
  • Vers fruit
  • Paaseieren

Inclusief koffie, thee, melk en diverse vruchtsappen.

De prijs van dit buffet bedraagt € 19,50 per persoon

Kinderen €1,50 per levensjaar (t/m 10 jaar)

 

Klik hier om te reserveren

Paasbrunch: 1e & 2e paasdag (20 & 21 april)

13.00 – 15.00 uur (inlooptijd tot 14.00 uur)

 

  • Een bord huisgemaakte rundvleessoep met verse voorjaarsgroenten of gebonden tomatensoep
  • Broodjesbuffet met diverse soorten brood, croissants, luxe broodjes, zoet beleg, boter, kaas en diverse soorten vleeswaren
  • Koud buffet met gerookte zalm en forel, ham met meloen, huzarensalade en verschillende andere rauwkostsalades
  • Warm buffet met zalmmootjes in wittewijnsaus, kip pilav, Limburgs zuurvlees, frites, aardappelgratin en warme groenten
  • Voor de kids een speciaal kinderbuffetje met smilies, kipnuggets en minisnacks
  • Dessertbuffet met diverse soorten ijs, slagroomsoesjes, vruchtenbavarois, chocolademousse, panna cotta, vers fruit en slagroom

Inclusief koffie, thee, melk en diverse vruchtsappen.

 

De prijs van dit buffet bedraagt € 34,50 per persoon

Kinderen €2,50 per levensjaar (t/m 10 jaar)

 

Klik hier om te reserveren

Paasdiner: 1e & 2e paasdag (20 & 21 april)

Voorgerechten

keuze uit:

  • Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise
  • Verse zalmcocktail met cocktailsaus
  • Cocktail Florida met kip, fruit en kerriesaus

geserveerd met stokbrood en kruidenboter

Tussengerecht

keuze uit:

  • Heldere rundvleessoep met verse voorjaarsgroenten
  • Gebonden tomatensoep

Hoofdgerecht

keuze uit:

  • Varkenshaasje met champignonroomsaus
  • Zalmfilet met witte wijnsaus
  • Lamsfilet geserveerd met rozemarijnsaus

Geserveerd met gemengde verse groentes, verse frites met mayonaise en gemengde salade

 

Nagerecht

  • Frisse coupe sorbet met slagroom

——–

3 gangen, zonder voorgerecht: €36,50
3 gangen, zonder soep: €41,50
4 gangen: €44,50

 

À la carte dineren is ook mogelijk 

 

Klik hier om te reserveren